Video

Dynamik tilbyder foto- og videoproduktion, der skaber visuelt indhold af høj kvalitet, tilpasset din hjemmeside og markedsføringsstrategi.

Styrk dit image med levende billeder

Et billede siger mere end tusind ord - storytelling er dit vigtigste våben, når du er online. Du kan ikke være på nettet uden at finde tusindvis af billeder, videoer og grafiske elementer. Alle disse dele er med til at skabe et koncept om, hvem din virksomhed er, hvad den står for, og, vigtigst af alt, hvordan eksisterende og potentielle kunder opfatter dit brand og din virksomhed.

Hos Dynamik står du stærkt i fronten med billeder og video lavet af erfarne professionelle med udstyret på plads

Video og hvorfor det er vejen frem

Med video giver du dine kunder et hurtigt og effektivt indblik i din hverdag, virksomhed og værdier. Det er et medie der er nemt for modtageren at forbruge, og som samtidig leverer dit budskab på den måde, du ønsker at frembringe.

Inden videoens optagelse, vil vi udarbejde et storyboard, som godkendes af dig. Hvis du har input, idéer eller andet tager vi naturligvis højde for det. Vi skyder ikke før du har godkendt det. Derefter aftaler vi tid og sted, så kommer et filmhold ud til dig.

Storytelling er ikke bare en historie

Det er oplevelsen af dit brand eller din virksomhed. Hvis du tænker, at storytelling og video udelukkende gavner store virksomheder, så er svaret nej. En lille håndværker forretning kan sagtens få stor glæde og flere kunder af at vise sig med videoer, skarpe billeder på hjemmesiden og sociale medier. Det hele er med til at skabe en råd tråd, og den vil Dynamik gerne hjælpe med at levere.

Tager du skridtet videre i dag, så står vi klar til at rådgive dig.

Dynamik App™

Hent vores smarte app ned og hav det hele samlet ét sted.

Med Dynamik App kan du opdatere dit website og se statistikker altid.

Opret og rediger nyheder, projekter og galleri
Opdater dine sociale medier
Se statistikker

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Hvordan kontakter jeg Dynamik?

Dynamik kan altid kontaktes skriftligt via vores e-mail support@dynamik.dk. Vores telefontid er mandag - torsdag fra 8:00 - 16:00 og fredag fra 8.00 - 16.00

Hvem har gratis support?

Alle vores kunder får gratis support, så længe de har aktive løsninger hos os. Vi mener, at kundesupport er en vigtig del af den service, vi tilbyder, og vi er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller problemer - Hos Dynamik kan du forvente en vestjysk tilgang!

Hvordan arbejder Dynamik?

Dynamik arbejder tæt sammen med hver enkelt kunde for at forstå deres unikke behov og mål. Vi udvikler skræddersyede hjemmesider og marketingstrategier, der kombinerer vores dygtighed inden for dataanalyse og vores kreativitet for at levere effektive resultater.

Hvad er den gennemsnitlige produktionstid for et projekt?

Produktionstiden for et projekt varierer afhængigt af projektets omfang og kompleksitet. Vi stræber efter at levere kvalitetsarbejde inden for rimelige tidsrammer og vil altid kommunikere tidsforventningerne fra starten af projektet. I gennemsnit har vi en produktionstid på 2 - 4 uger afhængigt af projekts størrelse og omfang.

Hvordan sikrer Dynamik kvaliteten af deres arbejde?

Dynamik sikrer kvaliteten af vores arbejde gennem vores omfattende erfaring, tekniske kompetencer og dedikation til kontinuerlig læring. Vi holder os opdaterede med de nyeste tendenser inden for digital marketing og bruger moderne, effektive værktøjer for at levere det bedste resultat. Yderligere, har vi et tæt samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest, hvor vi underviser og konstant bliver udfordret på vores faglige kompetencer, hvilket sikrer, at vi altid er på forkant med den nyeste viden inden for vores felt.

Hvad gør Dynamik for at beskytte min data?

Vi værdsætter og beskytter din data. Vi er forpligtet til at overholde alle gældende love om databeskyttelse og følger bedste praksis for at sikre, at din information altid er sikker og beskyttet.

Få et uforpligtende tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vælg en ekspert

Som fast EASV Education Partner og Google Partner er vi de rette eksperter.

Danmarks bedste support

Vi mener helt klart at vi giver vores kunder den allerbedste support

Tilfredse kunder

Det er ikke for sjov, at vi leverer de bedste produkter til de bedste priser.